Keppels 13 | 7475 GB Markelo
06-24258018 | info@opdeesch.nl
Routebeschrijving

Behandeling alleen op afspraak.

PEDICURE
Uw voeten verdienen uw aandacht! Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een gedeelte van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Wij weten als geen ander hoe uw voeten verzorgd moeten worden! Te weinig aandacht voor uw voeten kan resulteren in allerlei ongemakken zoals: eeltvorming, likdoorns, ingroeiende teennagels, kloven en voetwratten. En omdat wij gespecialiseerd zijn in voeten geven wij ze de aandacht die ze verdienen.

Wat doen wij precies?
• de verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen)
• het verwijderen van overtollig eelt
• het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog)
• de behandeling van kloven en eeltranden

Diabetische voet
Diabetes patiënten dienen extra zorg te besteden aan hun voeten. Een regelmatige voetverzorging is dan ook erg belangrijk om de gevolgen van een slechte zorg te voorkomen. Op De Esch heeft een ‘diabetische voetaantekening’ en is dus gecertificeerd om deze behandelingen uit te voeren.
Klik hier over meer informatie over diabetische voet

  Reumatische voet
Voetverzorging bij reumapatiënten vereist extra zorg. De voeten zijn extra kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Meer over de reumatische voet en de reden waarom pedicure daarvoor speciaal gecertificeerd moeten zijn.
Klik hier voor meer informatie over reumatische voet
 
© SALON OP DE ESCH 2010