Pedicure

Uw voeten verdienen uw aandacht! Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een gedeelte van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Wij weten als geen ander hoe uw voeten verzorgd moeten worden! Te weinig aandacht voor uw voeten kan resulteren in allerlei ongemakken zoals: eeltvorming, likdoorns, ingroeiende teennagels, kloven en voetwratten. En omdat wij gespecialiseerd zijn in voeten geven wij ze de aandacht die ze verdienen.

Sans Soucis
Gehwol
Samenwerkende pedicures
Salon op de Esch

Wat doen wij precies?

  • De verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen)
  • Het verwijderen van overtollig eelt
  • Het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog)
  • De behandeling van kloven en eeltranden

Diabetische voet

Diabetes patiĆ«nten dienen extra zorg te besteden aan hun voeten. Een regelmatige voetverzorging is dan ook erg belangrijk om de gevolgen van een slechte zorg te voorkomen. Op De Esch heeft een ā€˜diabetische voetaantekeningā€™ en is dus gecertificeerd om deze behandelingen uit te voeren.

Reumatische voet

Voetverzorging bij reumapatiƫnten vereist extra zorg. De voeten zijn extra kwetsbaar en vaak extra gevoelig. Meer over de reumatische voet en de reden waarom pedicure daarvoor speciaal gecertificeerd moeten zijn.